Hyr Festlokal, Bollagården eller hela Forshedabadet!

Välkommen att hyra Bollagården! Lokalerna rymmer upp till 130 personer och passar till alla typer av evenemang. Fester, kurser, konferenser eller andra större arrangemang som kräver plats för många personer.

Bollagården ligger i nära anslutning till Forshedabadet och under sommaren går det även att hyra hela anläggningen, inklusive poolområde och omklädningsrum. Då är det möjligt att vara betydligt fler, eftersom det finns stora ytor utomhus under tak. Tillgång till poolerna ges dock först när badet har stängts för allmänheten.

Det finns tillgång till ett kök utrustat med två spisar, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, en större diskmaskin med kapacitet att hantera en stor mängd disk samt komplett köksutrustning. Köket har en egen ingång vilket gör det lätt att transportera in mat och dryck även under festens gång.

Utöver festlokal och kök finns det även två gästtoaletter, varav en av dem är handikappanpassad, en personaltoalett, ett städrum och ett mindre rum där en högtalaranläggning finns tillgänglig.

Lokalen har wifi att tillgå. Det finns möjlighet att använda whiteboardtavla eller videoprojektor (beamer/kanon) om du behöver. Som nämnt finns det även en högtalaranläggning som du enkelt kopplar upp dig till via en AUX-kabel.

Kontaktperson Jonna 070-275 16 70    jonnaimgustafsson@gmail.com

PRISER FÖR UTHYRNING

Samlingslokalen, vardagar (privatpersoner): 500 kronor/dygn

Samlingslokalen, vardagar (företag/föreningar): 1500 kronor/dygn (exklusive moms)

Samlingslokalen, fredag–söndag: 2000 kronor/dygn

Samlingslokalen samt bassängerna: 5000 kronor/dygn

Obs! Det är endast möjligt att använda bassängerna efter ordinarie stängningstid kl 18:00-21:00

Ett dygn räknas från klockan 11.00 till 10.00 dagen efter.

Priserna kan komma att ändras om du bokar långt i förväg.

REGLER FÖR UTHYRNING

För att få hyra lokalen måste du vara över 25 år.

Du som har hyrt lokalen måste finnas på plats när det är andra personer kvar i lokalen.

Vill du boka av lokalen måste detta göras senast en vecka före hyrestillfället, annars debiteras halva hyreskostnaden.

Du får inte sätta upp dekorationer eller annat som kräver fästen i väggar, tak eller golv utan tillåtelse från hyresvärden.

Du som hyresgäst förbinder dig att använda lokalen för avsett ändamål. Om det krävs speciella tillstånd är det ditt eget ansvar att ansvara för detta.

Du ska städa lokalen efter att du har använt den och återlämna den i det skick du fann den. Om städningen underkänns tillkommer en avgift på 3000 kronor utöver ordinarie hyresavgift.

BOKA

Tack för visat intresse. För tillfället har vi stängt ner vår bokningsfunktion pga reparation.

Har du några frågor kontakta oss via mail: 

Festlokalen

Lokalen har wifi, whiteboardtavla, videoprojektor (beamer/kanon) och högtalaranläggning som du enkelt kopplar upp dig till via en AUX-kabel.

Köket

Köket är utrustat med två spisar, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, en större diskmaskin samt komplett köksutrustning.

Badet

Hyr hela anläggningen, inklusive poolområde. Tillgång till poolerna ges när badet har stängts för allmänheten.

Följ oss på sociala medier!

@forshedabadet